Sikker forbindelse til et bestemt websted

Vi anbefaler, at du sikrer forbindelsen, når du åbner websteder, hvor du kan indtaste personlige data. Ellers kan dine data udsættes for cyberkriminelle.

Du skal slå tilgængelighed til for Kaspersky-appen for at bruge denne funktion.

Sådan konfigureres automatisk aktivering af en sikker forbindelse til et bestemt websted:

1. Åbn VPN.
  2. Tryk på Indstillinger > Smart beskyttelse.
  3. Tryk på Websteder.
  4. Sørg for, at kontakten er slået til.
  5. Tryk på Andre websteder.
  6. For at tilføje et websted, tryk på .

Vinduet Tilføj websted åbnes.

7. Indtast webstedets adresse i webadressefeltet, og tryk på OK.
  8. Tryk på Ved åbning af webstedet og angiv hvilken handling programmet skal foretage, når du besøger dette websted:
    • Gør forbindelsen sikker. Appen aktiverer en sikker forbindelse, når du åbner dette websted. Du kan for eksempel konfigurere automatisk aktivering af en sikker forbindelse, når du besøger din banks hjemmeside.
    • Spørg. Appen viser en meddelelse og beder dig om at aktivere en sikker forbindelse, når du besøger dette websted.

Tillad Kaspersky-appen at sende dig notifikationer. Ellers kan appen ikke advare dig og tilbyde at oprette en sikker forbindelse. For information om konfiguration af meddelelser henvises til din OS-dokumentation.

• Gør ingenting. Appen aktiverer ikke en sikker forbindelse, når du besøger dette websted.
  9. Tryk på Anvend.
  10. Tryk på VPN-server, og vælg den virtuelle server, som du vil bruge, når du besøger dette websted.
  11. Tryk på Gem.